Een vastgoedkantoor met een verhaal

Het verhaal van Agence Verburgh begon in 1967. Een nieuwe mijlpaal kondigde zich aan in 2011. Dat is het jaar waarin Vincent Verhaeghe het vastgoedkantoor overnam. Hij kreeg de passie voor het vak van thuis uit mee. Een kans als deze greep hij dan ook met beide handen. 

Kort daarna kwam zijn partner, Wendy Holvoet, mee aan boord. Even verknocht aan de charme van het bruisende Blankenberge. En vooral met een oog en een hart voor de klant.

Sinds 1967 thuis
in Blankenberge

Nu Vincent en Wendy als duo aan het roer staan, vertaalt zich dat in een doorgedreven, persoonlijke service naar de klanten toe. Ze laten een nieuwe dynamische wind waaien, maar blijven tegelijk trouw aan de professionaliteit waar Agence Verburgh altijd al voor stond. Ze zijn omringd door een sterk team, waar iedereen aan hetzelfde zeel trekt. Een mix van jonge krachten en ervaren rotten, die hun duidelijke streven naar een excellente dienstverlening mee uitdragen. 

Zo hebben (mede-)eigenaars, kandidaat-kopers of (vakantie)huurders op elk moment een aanspreekpunt. Het gevoel van thuiskomen!
Contacteer ons

Kom jouw perfecte
match ontdekken!

Welkom in ons gloednieuwe kantoor aan de Zeedijk, tussen het Casino en de Pier. Met vergaderruimtes waar je in alle vertrouwen een adviesgesprek aangaat met één van onze experten. Of waar je zoektocht naar het perfecte pand kan starten. Geloof ons, een klik voel je meteen. Vaak al bij de eerste bezichtiging. We hebben er nu eenmaal een neus voor… Is een korte break aan zee meer jouw ding? Ook dan vind je bij Agence Verburgh je gading! Kom je ook eens een blik werpen? 
Contacteer ons

Ontdek Agence Verburgh in al haar facetten:

Agence Verburgh, expertise waarop je kan vertrouwen.

Het motto dat alles staat of valt met vertrouwen is geen cliché, maar net het sterke fundament van Agence Verburgh. Vier bouwstenen bepalen waar wij voor staan.

Oprecht advies

Met praktijkgericht advies en professionele afwegingen, begeleiden we onze klanten bij het maken van de juiste keuze.

Meedenken met de klant

We denken met alle partijen mee en streven naar een realistische win-win oplossing waar iedereen zich goed bij voelt.

Ontzorgen

Of het nu gaat om (ver)kopen, (ver)huren, vakantieverhuur of voor het beheer van mede-eigendommen. Wij gaan voor een allround service! 

Persoonlijke aanpak

De behoeftes verschillen van persoon tot persoon, van gezin tot gezin. Doordat we ons sterk inleven, komen we tot passende en persoonlijke aanbevelingen.